Nederlands

Landhuis

“Dit vakantiehuis is een ideale uitvalsbasis voor ontspanning, cultuur en avontuur met familie of vrienden” – Kim & Robert-Jan

Vakantiehuis Serrari ligt in de provincie Rome, in de streek Lazio. Tussen het glooiende landschap bij de oude dorpjes van Monte Virginio en de dorpskern van de gemeente Canale Monterano.

Monte Virginio

Lazio is nog authentiek Italiaans; de mensen zijn vriendelijk, de koffie is fantastisch, de kwaliteit van het eten is uitmuntend en de prijzen in winkels en restaurants betaalbaar. Ondanks dat je hier La Bella Italia vindt, is Lazio nog niet overlopen door toeristen. Je kan hier in alle rust genieten van een prachtige natuur. En je vindt er vele historische bezienswaardigheden uit het Etruskisch tijdperk en de Romeinse tijd.

omsloten tuin
2 hectare privé terrein

Het huis ligt op een omsloten eigen terrein van 2 hectare met afsluitbare poort. Het biedt ruimte aan meerdere vrienden, stellen of gezinnen om samen vakantie te vieren (8 à maximaal 10 personen).

Met in totaal 10 slaapplaatsen, 2 badkamers, een grote woonkamer, een ruime leefkeuken en 4 buitenterrassen kan iedereen uit de voeten.

Uitvalsbasis voor ontspanning en cultuur

Lekker in en om het huis? Natuurlijk! Maak een wandeling, pak je mountainbike en tover een maaltijd uit de goed voorziene keuken of barbecue op het overdekt terras. Wordt het fris? Steek de open haard aan en lees een boek uit de boekenkast. Toch even zin in de tv of vragen de kinderen naar de Wifi code? Ook dat is geen enkel probleem.

Bernini fontein en de San Bonaventura kerk

Erop uit voor zon, zee en strand? Met een half uur rijd je naar het strand bij Santa Severa. Of ga juist richting de meren van Bracciano en Martignano. Onderweg haal je een pizza bianca die ze voor je in de lengte doormidden snijden en regel je bij de slager wat buffelmozzarella en mortadella. Het is immers vakantie.

Cultuur en historie op het programma? Bezoek dan de verloren stad Antica Monterano, maak een dagtrip naar het amfitheater van Sutri in Viterbo of wandel door Etruskische tombes bij Cerveteri. En wil je een dag naar Rome? Pak de trein en je staat een uur later vlakbij het Vaticaan. Zie tips voor meer informatie.

Ligging

GPS coördinaten: N42 9.464, E12 6.856  uitzoomen met het – teken om een beter idee van de exacte locatie te krijgen. Via deze link krijgt u een satelliet view van het huis  00060 Canale Monterano RM (het is het huis tegenover het doodlopende zandpad.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *